Eddig te jártál a piacra, mostantól a piac jár hozzád

ZÖLDSÉG-HÁZHOZSZÁLLÍTÁS SZOMBATHELYEN AZ AJTÓDIG

Rendelj házhoz kényelmesen, és főzz változatosan, finomakat a legjobb nyersanyagokból
 

Ízre rendre csalódást okoz a hiperek kínálata?
Ízre rendre csalódást okoz a hiperek kínálata?

Spanyol eper, görög paprika, kínai fokhagyma, és csak egy-egy magyar zöldség a pultokon. És az importtermékek még csak nem is olyan finomak, mint amilyen szépek. Pedig Te és a szeretteid szívesebben fogyasztanátok megbízható forrásból származó helyi zöldségeket.

Túl drága a zöldséges és nem is helyi terméket kapsz?
Túl drága a zöldséges és nem is helyi terméket kapsz?

Leugrasz a sarki zöldségeshez nassolnivaló répáért, szendvicsbe való paprikáért, és fennakad a szemed az árakon? “De ez legalább hazai”, nyugtatod magad, miközben jellemzően a budapesti nagybanin szerzik be, ráadásul 40-50%-kal többet csengetsz ki, mint egy éve.

Válogatás helyett töltsd az időd odafigyeléssel

Mindketten tudjuk, hogy a legjobbat akarod a családodnak, de mivel egyszerre kell helytállnod 

anyaként
anyaként
dolgozó nőként
dolgozó nőként
feleségként
feleségként

gyakran előfordul, hogy túlterhelnek a feladatok 

Jó volna, hanem kellene folyton a dugóban ülnöd, ahogy mész bevásárolni? Majd rohamtempóban közlekedned a boltokban, és állandóan azon agyalnod, hogy mit főzz?

Amiatt, hogy figyelsz a családod életmódjára, kevésbé tudsz figyelni a családodra? De ennek nem kell így lennie!

Rendelkezz szabadon az időd felett, miközben tudod, hogy a családi vitaminpótlásra, változatos étkezésre is figyelsz, mert a friss, finom zöldség-gyümölcs mindig időben vár otthon. 

Az énidődért és a családod egészséges táplálkozásáért folytatott versenyben a Zöldség-házhozszállítás Szombathely lesz a legális teljesítményfokozód.

A Zöldség-házhozszállítás Szombathely egy szezonális zöldség-gyümölcs szolgáltatás, amihez előfizetéssel lehet csatlakozni.

2020-ban Falussy Zöldségtermelőként azért indult, hogy kényelmesebbé, egészségesebbé tegye a szombathelyiek, vagy a Szombathelyen dolgozók életét. Kora nyártól késő őszig heti rendszerességgel kerülhet friss, vegyszermentes, szezonális háztáji zöldség-gyümölcs az asztalodra.

Csomagjaink

csomagjaink
2022 láda

2022-ben a legnépszerűbb választás Szombathelyen

Heti zöldségláda

152.460 Ft

2024-ben maximálisan 50 db heti láda rendelést tudunk felvenni! (2024.05.31-ig rendelhető)

 • 18 darab láda (június 3-tól - október 4-ig)
 • Ár: 8.470 Ft/láda
 • Tartalom: átlagosan 4-5 kg zöldség és gyümölcs (nyár elején kevesebb, júliustól több)

Olyan 4-5 fős családoknak, akik szeretik és szívesen is fogyasztják a szezonnak megfelelő egészséges zöldségekből készült ételeket.
Számukra a június elképzelhetetlen borsóleves, a július frissen vágott petrezselyemből, egészséges vöröshagymából és újburgonyából készített petrezselymes krumpli nélkül, a vajas kenyeret csak paradicsommal, paprikával együtt tudják értelmezni, imádják a padlizsánkrémet, és alig várják, hogy a vasárnapi húsos főételükhöz összedobhassák a házi céklasalátát.

Június 4-től október 4-ig heti rendszerességgel, összesen 18 alkalommal visszük házhoz ügyfeleinknek a szezonnak megfelelő zöldségeket tartalmazó ládákat.
Június elején főként saláta, sóska, spenót, újhagyma, retek, zöldborsó terem, ezek érkeznek az ajtód elé, júliustól októberig pedig paradicsom, paprika, burgonya, batáta, cékla, sárgarépa, petrezselyem, uborka, tejtök, cukkini, sütőtök, édesburgonya a kínálatunk, de könnyen előfordulhat, hogy meglepetés gyümölcsöket, vagy másfajta zöldségeket is találsz majd a ládádban.

1000 forint/alkalom

2023-ban a legnépszerűbb választás Szombathelyen

Kétheti zöldségláda

90.090 Ft

2024-ben maximum 50 db kétheti zöldségláda-rendelést tudunk felvenni! (2024.05.31-ig rendelhető)

 • 9 darab láda (június 3-tól - október 4-ig. kéthetente)
 • Ár: 10.010 Ft/láda
 • Tartalom: átlagosan 4-5 kg zöldség és gyümölcs (nyár elején kevesebb, júliustól több)

A kétheti ládákat kisebb, 1-3 fős háztartásban élőknek ajánljuk -vagy olyan egyedül élőknek is ajánljuk, akik akár egy baráttal, egy ismerőssel szívesen megosztanák annak tartalmát.
Ők is szeretik a zöldségeket, de hetente nem tudnak több kilót elfogyasztani.
Szeretnék étrendjüket változatossá tenni, és tisztában vannak azzal, hogy a nap érlelte, föld táplálta, vegyszermentes helyi zöldségek jelentik az igazi alternatívát a hetekig utaztatott, előérlelt, a multik polcain ugyan szépen mutató, ám sokszor ízetlen import termékekkel szemben.

Június 4-től október 4-ig kétheti rendszerességgel, összesen 9 alkalommal visszük házhoz ügyfeleinknek a szezonnak megfelelő zöldségeket tartalmazó ládákat.
Június elején főként saláta, sóska, spenót, újhagyma, retek, zöldborsó terem, ezek érkeznek az ajtód elé, júliustól októberig pedig paradicsom, paprika, burgonya, batáta, cékla, sárgarépa, petrezselyem, uborka, tejtök, cukkini, sütőtök, édesburgonya a kínálatunk, de könnyen előfordulhat, hogy meglepetés gyümölcsöket, vagy másfajta zöldségeket is találsz majd a ládádban.

1000 forint/alkalom

2022 láda
2022 láda

Havi zöldségláda

57.475 Ft

2024-ben maximum 50 db heti zöldségláda-rendelést tudunk felvenni! (2024.05.31-ig rendelhető)

 • 5 darab láda (június 3 - október 4. között havi egyszer, hónap elején)
 • Ár: 11.495 Ft/láda
 • Tartalom: átlagosan 4-5 kg zöldség és gyümölcs (nyár elején kevesebb, júliustól több)

Olyanoknak, akik 1-2 fős háztartásban élnek, és ugyan előfordul, hogy rokonoktól, barátoktól kapnak háztáji zöldséget, gyümölcsöt, de nem rendszeresen és nem kiszámíthatóan. Ők azok, akik szeretnék színesíteni, egészségesebbé tenni étkezésüket és tudják, mennyivel finomabb, tápanyagdúsabb a boltinál a háztáji, vegyszermentes zöldség.

Június 4-től október 4-ig havi rendszerességgel, összesen 5 alkalommal visszük házhoz ügyfeleinknek a szezonnak megfelelő zöldségeket tartalmazó ládákat. Június elején főként saláta, sóska, spenót, újhagyma, retek, zöldborsó terem, ezek érkeznek az ajtód elé, júliustól októberig pedig paradicsom, paprika, burgonya, batáta, cékla, sárgarépa, petrezselyem, uborka, tejtök, cukkini, sütőtök, édesburgonya a kínálatunk, de könnyen előfordulhat, hogy meglepetés gyümölcsöket, vagy másfajta zöldségeket is találsz majd a ládádban.

1000 forint/alkalom

Bevállalós heti zöldségláda

181.500 Ft

2024-ben maximum 50 db bevállalós heti zöldségláda-rendelést tudunk felvenni! (2024.05.31-ig rendelhető)

 • Hosszabb szezon, még kedvezőbb ár!
 • 22 darab láda (május 20-tól - október 18-ig hetente)
 • Ár: 8.250 Ft/láda

Számukra május elképzelhetetlen friss saláta, újhagyma, spenót, sóska, borsóleves, július frissen vágott petrezselyemből, egészséges vöröshagymából és újburgonyából készített petrezselymes krumpli nélkül, a vajas kenyeret csak paradicsommal, paprikával együtt tudják értelmezni, imádják a padlizsánkrémet, és alig várják, hogy a vasárnapi húsos főételükhöz összedobhassák a házi céklasalátát.

Május 20-tól október 18-ig heti rendszerességgel, összesen 22 alkalommal visszük házhoz ügyfeleinknek a szezonnak megfelelő zöldségeket tartalmazó ládákat. Május-júniusban főként saláta, sóska, spenót, újhagyma, retek, zöldborsó terem, ezek érkeznek az ajtód elé, júliustól októberig pedig paradicsom, paprika, burgonya, batáta, cékla, sárgarépa, petrezselyem, uborka, tejtök, cukkini, sütőtök, édesburgonya a kínálatunk, de könnyen előfordulhat, hogy meglepetés gyümölcsöket, vagy másfajta zöldségeket is találsz majd a ládádban.

1000 forint/alkalom

2022 láda

Miért a Zöldség-házhozszállítás Szombathely?

Első

A ládát az ajtód elé visszük, a vásárláson megspórolt idődben megihatsz a pároddal egy jó kávét, megcsinálhatod az alakformáló tornádat, vagy akár csak reggel egy órával többet alhatsz

Második

Vegyszermentesen gazdálkodunk, ezért csak azt az ízt érzed majd, amit a napfény és a tápláló földanya adott a növényhez; nálunk nincsenek rejtett mellékhatások, ami miatt aggódnod kellene

Harmadik

Hetente e-mailben előre tájékoztatunk a ládák tartalmáról, és egy receptet is kapsz tőlünk, így azt is megmutatjuk, hogyan készíthetsz az alapanyagokból ízletes és egészséges ételeket a családnak

A Zöldség-házhozszállítás Szombathely legnagyobb előnye, hogy rendszeresen és kiszámíthatóan az otthonodba kapod a megbízható, helyi forrásból származó zöldséget és -gyümölcsöt: nem lesz többé stressz, para a bevásárlás megszervezése és családi étkezések megtervezése,

Negyedik

nem kell többé tolonganod a zsúfolt piacon,

Ötödik

nem kell folyamatosan csalódnod a hiperek áru kínálatában,

Hatodik

mostantól egészségesebben, változatosabban, finomabbakat főzöl.

Szia, Sárvári Andrea vagyok, mellettem a képen Falussy Péter, a Falussy Zöldségtermelő alapítója.

2021-től dolgoztam a Falussy Zöldségtermelőben Petivel, aki 2023-ban rám bízta a vállalkozás operatív irányítását. Az idei évtől pedig új néven, Peti segítségével - Zöldség-házhozszállítás Szombathely - már egyedül gondoskodom arról, hogy a Falussy Zöldségtermelőben kidolgozott elvek mentén a nekem bizalmat szavazókat kiszolgáljam.

Szívügyem az egészséges zöldségek megtermelése, 2023-tól már a toronyi kertemben gazdálkodom és innen látom el a városlakókat finom, friss zöldségekkel.

Idén is igyekszem a lehető legváltozatosabb szezonális ládákat elkészíteni nektek! Tavaly 38 fajta zöldséget és gyümölcsöt szállítottam ki, általában 5-8 féle vitaminforrást pakoltam be a vásárlók ládájába egy alkalommal.

Beszállító partnereim gencsapáti, táplánszentkereszti, vasszécsenyi, újperinti, vépi, vadosfai ős- és kistermelők.

Előfizetőink írták rólunk

Partnereink

Thermomix
Webmark
GabyKonyha

Minden így kezdődött...

Gyakran Ismételt Kérdések

Olyan 4-5 fős családoknak, akik szeretik és szívesen is fogyasztják a szezonnak megfelelő egészséges zöldségekből készült ételeket. Számukra a június elképzelhetetlen borsóleves, a július frissen vágott petrezselyemből, egészséges vöröshagymából és újburgonyából készített petrezselymes krumpli nélkül, a vajas kenyeret csak paradicsommal, paprikával együtt tudják értelmezni, imádják a padlizsánkrémet, és alig várják, hogy a vasárnapi húsos főételükhöz összedobhassák a házi céklasalátát.

A kétheti ládákat kisebb, 1-3 fős háztartásban élőknek ajánljuk -vagy olyan egyedül élőknek is ajánljuk, akik akár egy baráttal, egy ismerőssel szívesen megosztanák annak tartalmát. Ők is szeretik a zöldségeket, de hetente nem tudnak több kilót elfogyasztani. Szeretnék étrendjüket változatossá tenni, és tisztában vannak azzal, hogy a nap érlelte, föld táplálta, vegyszermentes helyi zöldségek jelentik az igazi alternatívát a hetekig utaztatott, előérlelt, a multik polcain ugyan szépen mutató, ám sokszor ízetlen import termékekkel szemben.

Olyanoknak, akik 1-2 fős háztartásban élnek, és ugyan előfordul, hogy rokonoktól, barátoktól kapnak háztáji zöldséget, gyümölcsöt, de nem rendszeresen és nem kiszámíthatóan. Ők azok, akik szeretnék színesíteni, egészségesebbé tenni étkezésüket és tudják, mennyivel finomabb, tápanyagdúsabb a boltinál a háztáji, vegyszermentes zöldség.

Nézd, tudom, hogy nehéz dolgod van, mert szeretnéd összehasonlítani, hogy a különböző ládák ára több, vagy kevesebb annál, amit egy hónapban zöldségekre és gyümölcsökre költesz. Ez teljesen érthető, én is ezt tenném.
Az anyagi lehetőségeidet te látod tisztán, mindenesetre az biztos, hogy nálunk a láda ára júniusban is ugyanannyi lesz, mint októberben. Átlagosan 4-5 kiló zöldséget szállítunk, júniusban várhatóan kevesebb, de július közepétől, ahogy beindul a paradicsom-, paprika-, cukkini-, cékla-szezon, több lesz a csomagban. Tavaly vittünk ki 7 kilós ládát is.
És még meglepetésekre is számíthatsz.
A lényeg: minél több alkalommal rendelsz tőlünk, annál olcsóbban kapod. Ráadásul ha csatlakozol hozzánk, akkor egész évben nyugodt lehetsz a család zöldség-gyümölcs ellátását illetően, függetlenül a másokat érintő időjárási és árkockázatokról. Nem mellékesen mindig lesz otthon valami zöldség-gyümölcs, ami kitart a következő szállításig, és ezért csak annyit kell tenned, hogy átveszed a ládát az ajtód előtt.

Igen, 2024-ben van lehetőség részletekben is fizetni.

Rendelést csak az öthónapos teljes szezonra tudunk elfogadni, egy-egy hétre vonatkozó rendelés leadására nincs lehetőség.
Rendelni 2024.05.31-ig lehet.

Mindig a lehető legfrissebben szeretnénk eljuttatni nektek az árut, általában kedden vagy szerdán érkezünk.
A pontos időpontról a hét első felében mindig e-mailt küldünk.

Kizárólag kézfertőtlenítés mellett, a higiéniát szem előtt tartva szállítunk. Ugyanez érvényes a zöldségek betakarításának higiénés körülményeire.

Ezt zöldsége válogatja, a saláta már nem olyan bizalomgerjesztő háromnaposan, de például a burgonya, hagyma, paprika megfelelő tárolás mellett hónapokig képes megőrizni állagát.

2024-ben Szombathelyen és közvetlen környékén.

A kiszállítási díj 1000 forint/alkalom.

Igen.
Ha csatlakozol a Zöldség-házhozszállítás Szombathely előfizetői közösségéhez és menet közben kiderül, hogy nem vagy elégedett a ládák tartalmával, bármikor kiszállhatsz, én pedig visszaadom a pénzedet. (Erre eddig még nem volt szükség.)
Nincs vesztenivalód. Illetve annyi, hogy ha nem tartasz velünk, lemaradsz helyi őstermelők egészséges, vegyszermentes zöldségeiről és gyümölcseiről, amelyeket másoknak viszünk majd ki.

A zöldségek olyanok, amilyennek a természet megteremti őket. Az egyik szép, a másik lehet, hogy formáját tekintve nem annyira. Ezt nem tudjuk befolyásolni. Azt viszont garantáljuk, hogy finomak, frissek és egészségesek.

Díjazzuk a hűségedet!

🍅egykoktélos kedvezmény - átlag 5% a ládák árából

🍅🍅kétkoktélos kedvezmény - átlag 10% a ládák árából

🍅🍅🍅három koktélos kedvezmény - átlag 15% a ládák árából